perjantai 5. huhtikuuta 2013

JÄMÄHTÄMISTÄ

sukkien neulonta-tasolle. Jos ei lanka riitä ylipolven niin jääköön sitten alle. Polvisukkaa olen vääntäny tässä kevättalven valostuvina iltoina.
Totuus on että paljon muutakin on tullut tehtyä kuin neulottua mutta... roskiin mennyt tai sitten kaapin kätköihin tai yllätys yllätys keskeneräiseksi jääny. Sukkia neuloessa kun aivot saa olla sohvatyynyjen alla... toiminta on kuitenkin terapeuttista kuten ihana pian valmistuva toimintaterapeutti tyttäreni valistaa äitiään. Olkoon toiminta nyt vaan sukkaa...


Polvisukat jotka haluaa välttämättä nyt sitten olla esillä näin..En muuten ymmärrä yhtään miksi kuva tahtoo vaan kääntyä omaksi ilokseen miten sattuu. Kai sen joku viisas osaisi käännellä oikeinkin mutta minä en ala suurempia voimia vastaan taistelemaan. Sukat on neulottu Filona sukkalangasta mikä oli ilahduttava neulonta kokemus..tykkäsin tykkäsin TYKKÄSIN langasta.
Nämä värikkäät sukat on langasta jostain. Tullut ostettua lanka joskus Käden taito-messuilta ja vyöte hävisi neulonnan tiimellyksestä. Tykkään kumpienkin sukkien värityksestä. Kun elo on harmaata antaa varpaiden räiskyttää väriä ja iloa..7 kommenttia:

 1. Ihania nuo polvisukat, minäkin käytän nykyisin neulottuja polvisukkia .Ovat onat oleilusukat.

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköisiä polvisukkia ja kaunis väriskaala niissä:)

  VastaaPoista
 3. Kauniita ovat sukkasi. Tuosta alemmasta langasta tein tyttärelle ylipolvensukat. Väritys oli kaunis, mutta väitti niiden kutittavan.

  VastaaPoista
 4. Kauniita sukkia, sukka on niin helppo tehdä. Jotain tekemistä kädet tarvitsee ja on terapeuttista myös.

  VastaaPoista
 5. Ihana teksti! :) Ja kauniit sukat :)

  Snysi

  VastaaPoista
 6. Ai kun on lämpimän näköiset!

  VastaaPoista
 7. Myöhäiset onnittelut vielä bloginkin kautta! Toivottavasti synttärilahja löysi perille!

  Ensi viikolla postittelenkin sitten "oikean" pakettisi :)

  Snysi

  VastaaPoista