tiistai 26. maaliskuuta 2013

VOIHAN MARTTA....

Sitä on nyt ihan mykkäMartta.Salainen pisti semmosen energiapläjäyksen tulemaan että voin viettää sokerihuuruisen iltapäivän...voi IHANUUS!Paketista löyty makeaa ison massuni täydeltä:Mignon muna,suklaa pähkinäsekoitus,luomukaakaojauhetta,ihana vadelma valkosuklaa kaakaolusikka...oli mukana myös näpertelyyn pitsiteippiä...huovutusmuna-setti..pannunalunen niin ihanalla kuvalla että tuskin pääsee aluseksi..ostoskassi ja kortti.Tää Martta kiittää niiaa kumartaa ja avaa suun vain nyt pähkinöille...KIITOS SALAISENI!

5 kommenttia:

 1. Huh, mikä paketti! Aiotko huovutella pääsiäiskoristeet? Minä ihastelin tänään kaikenmoisia pääsiäisohjeita virkatuista tipusista neulottuihin pannunalusiin, kunnes tulin järkiini; ei näitä ehdi toteuttaa! :D Aurinkoista pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitus olisi munat vääntää valmiiksi. Itsekin heräsin liina myöhään taas koko pääsiäiseen ja paljon jäi tekemättä mistä haaveilin.

   Poista
 2. Ai, että tuo kaakaolusikka vaikuttaa herkulliselta!

  Snyppyläsi

  VastaaPoista
 3. Kiva, jos osui sellaista pakettiin, mikä sinua miellytti. Oman mieltymykseni mukaanhan minä pakettia kasailin! Mignonit ja pähkinät uppoaisivat minunkin mahaani alta aikayksikön...

  VastaaPoista
 4. Waude minkälaisen paketin olet saanut! :)

  VastaaPoista