torstai 18. huhtikuuta 2013

KOOLATUT PANNULAPUT...

Minulla on meneillään lankojen tuhoamisoperaatioa,,, tämä vuosihan on tarkoitus selvitä ostamatta yhtään lankakerää itselle.(siis jos satun osumaan kädentaito-messuille niin sieltä "edunvalvojien" mukaan saanen hiukan ostaa) Olen joskus koolannu seiskaveikkaa ja nyt sitten sain näistä keristä virkattua pannulappuja...ja ihan kivoja niistä tuli vaikka itse sanonkin.
Malli on kirjasta patalappuja a'la carte. Kiva ja nopea malli virkata.
Eli... teen minä muutakin kuin vaan sukkia.. JOSKUS =)
Tänään ollaan aamupäivä oltu lasten kanssa valokuvauksessa ..on yksin , kaverin ja ryhmän kanssa. Eli hulinaa oli aamu ja illaksi sitten viettämään eläkkeelle jäämis-juhlaa. Valitettavasti ei minun ...Saanen vielä nousta monena monena MONENA aamuna ennenkuin minun työpäivät on ohi. Mutta ei auta...ja oikeastaan kyllähän minä työstäni tykkään. Ja kiitollinen saa olla kun ei päästäkään viiraa tämän enempää ja terveys on kohillaan. Kun muistaisi olla kiitollinen.
Tulihan se kyynel poskelle kun työkaverille viimeisen työpäivän halit annoin.. haikeaa! Uskon että tähän iltaan kuuluu hyvän ruuan lisäksi paljon naurua mutta myös kyyneliä!

3 kommenttia:

  1. Hienot pannulaput! Joku muukin kehui tuota kirjaa, täytyy varmaan itsellekin se jostakin haalia. En tiedä raaskiiko noin hienoja pannulappuja käyttää, mutta voihan niitä ripustaa vaikka keittiön seinälle... :) Minulla on jo monena vuonna ollut langanostokielto, paitsi tietty Tallinnan reissulta saa ostaa muutaman kerän! Hyvin se on pitänyt, mutta en ole huomannut lankavaraston merkittävää pienenemistä. Montakohan vuotta tässä projektissa menee ;)

    VastaaPoista
  2. Ihanan väriset!

    Snysi

    VastaaPoista