torstai 16. toukokuuta 2013

RIIHIKUIVAA...

Minulle on kevään aikana iskeny facebook-ärsytys. Huomaan ärsyyntyväni ihmisten päivityksistä..Pienemmässä mittasuhteessa myös blogiärsytyskin.
Blogiärsytys on erilaista kuitenkin. Ärsyynnyn itselleni kun katselen toisten tekemiä ja tunnen itseni maailman tekemättömämmäksi ihmiseksi ja luovuutta en sitten omaa pätkääkään.
Naamakirja-ärsytys on sitten ihan eri luokkaa. Ihmiset natisee jonnin joutavista pienistä asioista, vaikka on siellä niitä aurinkoisiakin ystäviä. Ja itsehän minä olen heidät ystäväkseni valinnut joten miksi siis valitan.. noh koska taidan kuulua niihin tympesiin naamakirjavalittajiin.
Noh tämä johdatti siis minut riihikuiviin ajatuksiin. Minulle riihikuiva tarkoittaa nyt rahaa..tuohta.. mania...pätäkkää. Kuitenkin jotain sellaista joka aina tipahtaa tilille ansaitusta työstä ja sieltä häviää salakavalasti.. jotain mitä ilman en voi olla ja jota ei koskaan ole liikaa (ainakaan minulla).
Eilen tätä riihikuivaa taas pankin ylläpitämälle tilille tipahti eli lue : TILIPÄIVÄ. Naamakirjassa joku mainitsi myös tilipäivästä ja päivitti tutulla tyylillä että tili tuli tili meni.
Noh joku päivä sellainen vaan ärsyttää ihan suunnattomasti (ANTEEKSI).Sitä aina miettii miten tili meni... vaan pysähtyykö sitä miettimään että sainhan minä sillä jotain vaikka numeroita siirtelin koneella pelkästään.
Jos sitä tiliä ei olisi tipahtanu tilille niin ei olisi kuivaa sänkyä, ei sänkyä ehkä ollenkaan, ei kattoa pään päällä, ei lämpöä ei ruokaa... oikeastaan sain sen mitä tarvitsen . Ja vielä hiukan jäi jopa turhuuteen... eli..asiat on kuitenkin aika hyvin.
 Riihikuivallani sain nimittäin myös ei tarvittavat 220kcl .

3 kommenttia:

  1. Tuo sinun ärsytys facan ymmärrän hyvin. onneksi vähemmistö minun ystävissä tuo aihe. Minun ärsytys on tuo rivouksien ja kiroilujen määrä samoin inhoan pelaamiskutsuja kun en tykkää pelailla. Minä olen raaasti poistanut pahimmat ärsykkeet ja ei kukaan perään ole kailottanut.

    VastaaPoista
  2. Turha natina Facebookissa on niin ärsyttävää. Joskus tekisi mieli kommentoida, että jos ei meno miellytä, mitä jos tarttuis hetkeen ja tekis jotakin sille narinan kohteelle! Mutta sitten pidän kuitenkin näppäimistöni kurissa, ehkä ihan hyvä vaan... Onneksi siellä saa piilotettua ihmisten päivitykset, olen muutaman tutun piilottanut kun ei jaksanut lukea samoja juttuja päivästä toiseen... Lanseeraisko joku jonkun "älä nillitä Facessa" -kampanjan? :)

    VastaaPoista
  3. Kun en siellä facessa ole, niin en osaa ottaa päivityksiin kantaa. Mutta onko markkinoille tullut Kismet-jäätelö; tuota pitää saada.

    VastaaPoista