perjantai 31. toukokuuta 2013

ÄKÄINEN HAASTE

Päätin osallistua Silmukan ytimestä-haasteeseen ja toukokuun aihe oli LINTU. Meinasi mennä ihan tipoille valmistuminen.. mutta tässä se nyt siten on ..minun toukokuuhuni sopiva lintu
Jos aiheena olisi ollut omakuva niin tämä kävisi tällä kuulla siihenkin.
En ikinä ole tuntenut viehätystä näihin hahmoihin mutta Novitan joululehdestä ohjeen nappasin ja ajattelin että hoidokit voisivat jopa tykätä,.. saattaapi olla että tää Red saapi seuraa tahi ei. Jotenkin mieltymys kyseisiin lintuihin  kasvoi jo sen verran että mukeja kaupassa hiplasin.. mutta pelit saa pysyä poissa. Elämä on jo muutenkin peliä joten ne jätän suosiolla pois.
Lintu oli virkattuna ja pulleana jo aikoja MUTTA ihmisellä jolla on kaikkea niin HUOPA!!! Kaupasta katselin mutta hinta oli mielestäni törkeä sille joka on nyt "edunvalvonnassa"..tiesin huopaa ehkä olevan JOSSAIN.. niih.. piilon vieressä . Eilen huomasin että APUA... taas yksi haaste johon voin  nolona sanoa että epäonnistuin ja siitä se penkominen lähti.
Jäisikö kevään äkäisyys nyt sitten tähän lintuun? =)
Huomenna tulee kesäkuun haaste JA alkaa KYH!!!!!

3 kommenttia:

  1. Oi! Ihana vihainen lintu! Kiitos kun osallistuit haasteeseen! :) Kesäkuun haaste julkaistaan huomenna klo 7:00, tulethan kurkistamaan :)

    VastaaPoista
  2. Minä kun en ole tuon tirpuusen fani, mutta ihanaa kaikki tekeminen.

    VastaaPoista