perjantai 27. heinäkuuta 2012

Polvisukkailua

Kesäloma alkaa olla ohi ja maanantaina edessä uurastus ja uudet haasteet vanhassa tutussa työssä.
Minähän en kuulu seiskaveikan rakastajiin vaikka kummasti sitäkin hamstraan kaupasta nurkkiini lojumaan. Joskus alkukesästä jostain syystä minun ostoskoriin hyppäsi tuo OPI VILLASUKKA-lanka. Sanotaanko et se nyt vaan oli niin halpaa ja väri miellytti. No eikun haasteena otinkin sitten Novitan sukkalehdestä ensimmäisen mallin. Jos joskus neulominen on tyskeää niin ainakin nyt se oli.. paljon paljon muuta sain neulottua sivussa ennenkuin sukka oli valmis. Kirosin sukan alimpaan sukkahelvettiin... vaan kun pistin sukan paksuun koipeeni niin ei se nyt niin hirmuisen kamala sitten ollutkaan... vaan kun ovat paksut kuten pohkeetkin niin saa nähdä tuleeko sitten pidettyä (en kuulu paksujen sukkien pitäjiin)
Onhan ne ehkä ihan söpöt....

Kun Vuodatus rakkaani hävitti kaiken niin tässä vanhoja tekemiäni polvisukkia. En olekaan niitä oikein kovasti harrastanut. Puikoilla onkin yhdet ja ynseyden ynseys..nekin seiskan raidasta. Ei ihme että puikolla silmukat odottavat.
Nämä neuloin joskus joululahjaksi esimiehelleni..unisukiksi

Nämä esikoiseni ystävälle joku joulu joskus vuonna jotain


nämä on kuopus vieny mukanaan..

ja nämäkin on kuopuksen mukaan matkanneet.

No nyt on ainakin uusi blogi saatu sukkaistettua käyntiin..opetteluttaa tämä uusi elämä mutta jospa sitä vanha oppisi uusille tavoille vielä =)

2 kommenttia:

  1. Kivoja sukkia! Meilläkin on joku neulonut sukkia nurkat väärälleen, juuri viime viikolla mies kiitteli kun pidän huolen ettei varpaat palele heinäkuun helteillä... taisi olla hieman sarkasmia äänessä ;) Tsemppiä bloggerin kanssa, vielä tuntuu vähän hankalalta, mutta niinhän kaikki uusi!

    VastaaPoista
  2. Hei ja tervetuloa bloggeriin! Kivoja sukkia, itse en oikein myöskään pidä polvisukista oli ne sitten neulottuja tai ei..;)

    VastaaPoista