sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Valmistunutta ja aloituksia

Jyjy aloitus nro 2 oli Emiliat. Näitä olikin mukava neuloa ja kauniit niistä tuli. Lankana Mellanraggi
Sukkakalenterin January socks oli kertakaikkisen ihana ja kiva neulottava. Tässä lankana on vanha seiska veikka kerä. Minulla kun on aika vähän näitä tämän paksuisia lankoja. Tämä kuten edellinenkin malli on Niina Laitisen malleja. Kolmas aloitus siis valmis.

Nyt on aloituksia tehty yhteensä kymmenen ja toiset kymmenen tehtävä helmikuun aikana. Hiukkasen on neulonta into kadoksissa mutta oon ajatellu ettei tää jyjyily nyt niin vakavaa ole, että tästä stressaantuisi.
Osallistun myös löysäpipoisten Ufoiluun. Tammikuun ufona oli usko toivo rakkaus lapaset. Neuloin kyseiset lapaset tädilleni joululahjaksi. Siinäpä kävikin niin , että innoissani neuloin kaksi saman käden lapasta. Kiireellä sain lapaset valmiiksi ja nakkasin koriin tämän ylimääräisen. En tiedä milloin olisi puikoille päässyt uudestaan mutta tätini tilasi kahdet lapaset omansa saatuaan... ja minullahan oli yksi jo valmis:) Tädille toinen pari on nyt jyjytyönä. Ja tilauksia on tullut kavereilta vielä kolmen parin verran. Kahdet viimeiset lupasin vasta ensi syksynä. Minusta ei ole urakkahommiin :)

2 kommenttia:

  1. Kauniit sukat ja ihania pintakuvioita.

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania kaikki työt, voisin kyllä ottaa. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksi. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujalle.

    VastaaPoista