lauantai 7. maaliskuuta 2015

Puikkojen heiluttelua

Käsitöiden teko on ollut nyt vaan näitä JyJuja... aloitukset pitää olla tämän kuun loppuun mennessä ja valmiina työt juhannuksena. Oon neulonu aina työn loppuun ennen uuden aloitusta, paitsi kesken on afrikankukka hippo jolla ei ole niin kiirettä. Tällä hetkellä tilanne on se , että aloitus nro 18 on hitusta vaille valmis ja vielä pitää ne kaksi joten enköhän selviä urakastani.
Työ numero 11 oli kauluri ja joutui Uffin laatikkoon. Kutitti minun herkkää hipiää niin , että ... jospa jollekulle kelpaa.. samoin kävi sille pipolle jonka samasta langasta tein.
Numero 12 oli polvisukat tätilöiselleni. Hän ilahtui ja tykkäsi kovin. Mikäs sen mukavampaa kuin ilahduttaa ja yllättää normiarkena.
Lapaset (nro13) neuloin siitä koolamastani langasta... alle kun laittaa ohkaset lapaset niin kovemmillakin pakkasilla ei näpit jäädy. Jäivät omiksi työlapasiksi.
Ystävä tilasi tyttärelleen ylipolvensukat... oli entiset neulomani kuluttanut puhki. Näistä tykkään itsekin yli kaiken ja pitäisin itselläni mieluusti. Minun värimaailmaani sopivat. Työnumero 14
Ihana huivilankani.. Louhittaren Luola.. ja tuli ongelam millaisen huivin teen kun tuntui ettei mieleistä saa millään, Tätä lankaa purettiin ja aloitettiin ja purettiin. Viimein se sai olla Baktus (nro15)

Sitten lankakätköistä löytämäni joku seiskaveikka vanhuus pääsi lapsen sukiksi (nro 16)

Susilapaset ihan omaan kätösiini ( nro17)
Ja nyt puurtamaan loppuun ystävän tilaamat pitkät raitasukat. Hän teki ison noita-akkanuken ja tilasi sukat. Nämä tulee han mutuna.. hiukan mittoja toki. Ensi viikonloppuna nähdään sopiiko sukat vai joudutaanko fiksailemaan :)

3 kommenttia:

 1. Paljon kaikelaista ihanaa olet tehnyt Nuo pitkät sukat ovat upeita.

  VastaaPoista
 2. Paljon kivoja juttuja on kätösistäsi putkahtanut.
  Susilapasiin tykästyin suuresti.
  Villasukissa itse neulon mieluiten pitkävartisia.

  VastaaPoista
 3. Paljon kivoja juttuja on kätösistäsi putkahtanut.
  Susilapasiin tykästyin suuresti.
  Villasukissa itse neulon mieluiten pitkävartisia.

  VastaaPoista