keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Ennustelua...

 
Uusi vuosi paukahti käyntiin.Toisikohan tämä vuosi enemmän bloggaus innostusta ..selvinnee tulevina  vuoden 2014 päivinä.
Lupauksia pyörittelin pitkän litanian mutta sitten luovuin niistä ja päätinkin tänä vuonna keskittyä erinäisiin tavotteisiin.Ylpeä olen kuitenkin viime vuodesta..en ostanu itselleni yhtään lankaa:) Ainoat kerät oli salaiselle ja pari tilaustyötä johon oli pakko ostaa lanka.Hyvä minä!!!!
Jatkan turhuuksien määrän vähentämistä elämässäni ja lankaakin yms. ostetaan nyt vaan oikeaan tarpeeseen...Vilen minussa on vainaa!
Kovasti paljon jäi blogittamatta ja niitä pistelen esille kun kerkeen. KyJy meni  pepulleen ja ne vääntelen vähitellen tahi puran.
Jouluna valmistui kuitenkin yksi KyJy eli kirjoneulelapaset. Neuloin lapaset alpakasta ja EkaVekara saa ne kätösiä lämmittämään. Lapasten ohje löytynee täältä


Tuleeko vuodesta lapasvuosi... nimittäin vuosi 2013 päättyi kirjoneulelapasiin jotka esittelen kunhan olen lähettänyt ne uuteen kotiin =) Lapaset tuli pääteltyäkin ja viime vuonna jäi aikaa uuteen aloitukseen jopa 7 min. mutta sen ajan käytin tehokkaasti muuhun kuin käsitöihin.
Ihanaa vuotta 2014 kaikille!!!

4 kommenttia: