tiistai 5. helmikuuta 2013

PAKETTIA PUKKAA...

Postitäti soitteli kelloa ja kantoi kotiin asti minulle paketin tänään. Yllätys ei kovin suuri ollut koska salaiseni oli vinkkaillu paketin tulosta =) Mutta piristi kummasti päivääni .
Ja mitäs salaiseni oli minulle lähettänytkään...

Paketistä löytyi siis Rose-mohairlankaa josta ystäväiseni vihjaili että jos huivin tekaiseisin.
Entisessä Vuodatuksen blogissani minä olin varmaankin käsitöiden suhteen paljon monipuolisempi (www.jaanailua.vuodatus.net) joten huivejakin on tehty =) Langan väri ei ole oikea kuvassa koska lanka ei ole noin sininen.Mutta kaikki me tiedämme oikean värisävyn jos olemme Novitan Rosea hilpanneet hyllyissä.

Kahvia sain kirjepaperin muodossa. Tulee todella harvoin kirjoitettua kirjeitä. Kiitos vinkistä mutta taidan jättää tuon paperin seuraavaan kierrokseen. Oma salainen voisi tunnistaa minut jos hänelle kirjoitan tuollaiseen paperiin =)

Suklaata tuli kahdessa muodossa.. tosin kumpikin lihottavassa sellaisessa. Suklaasydämiä =) ja sitten tuollainen petollinen kirja.. en ole kuin selaillu... ja tekee mieli kokeilla ohjeita *NAM*
Kumpihan muuten loppupeleissä lihottaa enemmän... pienet suklaasydämmet vai tuo kirja????Ystäväiseni..yritän muistaa blogittaa  leipomukseni =))
Mukana ihana kortti...
Kiitos kivasta paketista ihana ystäväiseni.. lanka kutsuu mutta pääsee koukulle eikä puikolle =))

7 kommenttia:

 1. Teillä taitaa olla sama postiljooni kuin meilläkin. Kun noin ihanan paketin sinulle toi :)

  VastaaPoista
 2. Hihi!

  Ajattelin ostaa siksi Mohairia, kun sanoit, että olet sukkia tikutellut nyt enemmänkin. Tokikin tiesin, että olet muutakin tehnyt! :) Odotan innolla mitä ihanaa saat siitä aikaan. Jospa sitten apinoisin, kun itseltäni löytyy ihan samaa lankaa (joo, miten niin hamstarin samalla itselleni). Pitää vaan muistaa, että saatat tunnistaa mut siitä! Toivottavasti väri miellytti!

  Ja eihän suklaa voi koskaan olla pahasta vaikka lihottaakin ;) Sehän auttaa moneen vaivaankin!

  Snysi

  VastaaPoista
 3. Ihana lanka ja nyt vain huivia tikuttamaan.

  VastaaPoista
 4. Ihana paketti. Jään kuulostelemaan, mitä langasta aiot tehdä.

  VastaaPoista