keskiviikko 30. tammikuuta 2013

PATA-VAI PANNU...

Meillä täällä ne ovat pannulappuja . Ystäväni toi käsityöpiiriin vanhat pannulaput. Oli saanu ne joskus vuosia sitten ja koska hän on aloittelija virkkausmaailmassa niin kyseli että mitenhän nää tehdään. Haasteen otin vastaan ja tammikuun kunniaksi lappuset on sini-valkoisia. Malli oli yksinkertaisen mukava virkattaava vaikka hetkinen piti pähkäillä miten mennään ja missä järjestyksessä =)

Kylläpäs nyt vanhaakin alkoi kutittamaan vatsanpohjasta . Uusi salaiseni pisti e-kortin ja hän lupaili pakettia jo ensi viikolla tulevaksi. Nopea tyttönen tuntuupi olevan. Ja pistänyt pienen vinkin minulle:Tee sitä mitä rakastat !!! Ja tiedossa on muuta kuin sukkailua...Taidankin olla aikas tylsä sukkailuneni =))
 Innolla odottelen =)))

8 kommenttia:

 1. Pannulappuja ovat meilläkin. Ovatkohan ne näitä: http://reddragonknitting.blogspot.com/2012/05/himppu-mummun-patalappu-ohjeistusta.html

  VastaaPoista
 2. Kauniita pannulappuja!
  Täälläkin on hieman kutituksia vatsanpohjassa, sillä minäkin olen pitkästä aikaa mukana Salaisessa Neuleystävässä.

  VastaaPoista
 3. Kauniita himppu mummun patalappuja ;)

  VastaaPoista
 4. Kauniita patalappuja! Tarttis kotiinkin tehdä uusia tai sitten kuiskuttelen äidille,jos hän haluaisi virkata mulle muutaman patalapu ;)

  VastaaPoista
 5. Kauniita lappuja. Mä en vain saa millään aikaiseksi pappua saati lappuparia.

  VastaaPoista
 6. Kaunis malli. Tuolla mallilla virkattuja patalappuja ostin anttiikimessuilta ja olen pyöritellyt mallia ja virkkaustapaa.

  VastaaPoista