sunnuntai 4. marraskuuta 2012

"KIRPPUJA" JA LILJOJA

Osallistuin hauskaan kirpparivaihtoon ja minun pari oli Phedra. Sain hänen paketin jo torstaina mutta valmistelin perjantaina omani lähetyskuntoon ja samalla kun postitin sen niin otin postineidiltä hänen paketin. Voih...omani kalpenee tämän riittoisan paketin rinnalla =(
Paketista löytyi siis tätä kaikkea: villalankaa, joulukoriste,tuoksua jouluun, nenäliinoja(sata eurosilla niistetään täällä nyt ),korttitarvikkeita,vartalovoide,huulirasva,värityskirja ja ihana Viipaloitu villatakki-kirja(IHANA!!!!!) ja sitten popparipussi joka ei ollut kirpparilta+ kortti. Aivan ihastuttava paketti. KIITOS !!!!!

Tein liljan Thai-kukkakurssilla ja halusin niitä maljakkoon useamman. Niinpä minulla nyt on kimppu kelta-puna-oransseja liljoja (5kpl). Näiden ei pitäisi nyt nuukahtaa heti huomenna =)
Yöllä oli tullut talvi... mutta nyt satoi jo vettä... Haluan lunta lunta LUNTA!!!!

5 kommenttia:

 1. Upeita kukkasia! ja huomasithan että kortissa oli vielä magneetti sisällä siinä taskussa???Nyt vaanuusia ideoita tuunailemaan siittä kirjasta ;)
  Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
 2. On sussa virtaa! Viimeksi kun yritin kommentoida siun blogiin, niin tietsikka sai semmoisen virtapiikin, että hajos totaalisesti =)

  VastaaPoista
 3. Ihania kukkasia!
  Väriä tähän syksyn harmauteen.

  VastaaPoista