keskiviikko 15. elokuuta 2012

LAHJONTAA...

Esimiehelläni on heinäkuussa syntymäpäivä. Joskus vuosia sitten kun hän täytti vähemmän vuosia menimme isolla porukalla aina "ilahduttamaan " häntä.Nyt kun kaikki olemme vanhentuneet juhlimisetkin rasittavat enemmän.. kuitenkin olen häntä vuosia jotenkin muistanu hänen merkkipäivänään. Kyseessä voisi olla jopa lahjontayritys mutta kerrottakoon että olemme olleet vuosia, vuosia ja vuosia ystäviä. Ei ehkä maailman paras yhdistelmä... ei esimiehen kanssa kannata ystävystyä..hänen kanssa pitää vaan yrittää tulla toimeen.

Esimieheni on "punainen" ihminen joten näppärä minä väkersin hänelle avainnauhan.

Keväällä tein prinsessalleni sinisävyisen avainnauhan ja muutaman muunkin olen värkänny. Pistän niistä kuvia joku toinen päivä. Esimieheni tykkäsi kovasti... tosin hän tykkää varmaan ylipäätänsä kaikesta.
Korulle räpelsin perhosrasian ja keijukortinkin sain väkerrettyä. Kaupasta löytyi ruusuinen "ämpäri " ja siinä ON kyllä jonkinlainen kukankarahka, vaikka kuva ei sitä hirveesti tuo esille. Vietimme mukavan illan..ja töihin liittyviä asioita ei edes mainittu =) Se oli hieno heinäkuinen päivä..

6 kommenttia:

 1. Hieno avainnauha, vähän erilainen kuin mitä yleensä näkee!

  VastaaPoista
 2. kaunis avain nauha, kuin koru tosiaankin ;)

  VastaaPoista
 3. Tuollaisen ottaa mielellään, hieno!

  VastaaPoista
 4. Ihan on kyllä "esimiehesi näköinen", joten varmasti taitaa oikeastikkin tykätä :) Samoin minulle tekemäsi keräsi töissä paljon ihailuja (kun juhannuksen kunniaksi sain sitä käyttää :D )

  VastaaPoista
 5. Ihana avainnauha! Ja kiitos osallistumisestasi joulukalenterini tekoon :)

  VastaaPoista